KYNO CENTER TILBURG
Lovensekanaaldijk 40, 5015 AK Tilburg, Tel: +31 (0)6 54 71 65 56


Lilo's Roedel


Lilo's Roedel en Vera

Als stagiaire begon Vera bij ons centrum haar kynologische activiteiten. Na een aantal jaren bij een dagopvang gewerkt te hebben en hier ervaring opgedaan te hebben, begon ze met Lilo's Roedel. Vera kan gebruikmaken van een deel van de locatie van H.G.V.N. Op dit stukje kunnen honden samen spelen en leren met soortgenoten om te gaan. Zolang de Roedel op een voor ons goede manier werkt en geen onrust veroorzaakt in onze activiteiten, hopen we dat Vera en haar team leuk op onze locatie bezig kan blijven zijn. Vera is van maandag tot en met vrijdag van 8 uur in de ochtend tot uiterlijk 18 uur in de avond op haar deel van de locatie actief. Er kunnen voor Lilo's Roedel buiten de reguliere tijden geen activiteiten in de avonden of weekenden plaatsvinden.

Op ons centrum proberen wij bij H.G.V.N. op een leuke manier met de honden te trainen. We proberen zoveel mogelijk individueel of in kleine groepjes te werken. In de hondenwereld zijn er regelmatig plekken waar baasjes en honden elkaar ontmoeten. Veelal wordt de omgang door goed bedoelende eigenaren vermenselijkt. Vera heeft in haar systeem honden die juist zonder hun baasjes (leren) omgaan met elkaar. Lilo's Roedel kan dus een prima aanvulling zijn voor honden en hondenbaasjes.

Als H.G.V.N. willen we dat Lilo's Roedel een eigen groep blijft die aan zijn eigen faciliteiten werkt en deze onderhoudt.

 

lilo3b

 

lilo 1